Fordele ved e cigaret kontra alm. cigaret

Published on Author Tom Paulsen

E-Cigaret Fordele

Hvis du er skeptiker, og usikker på, om du skal købe en e cigaret, så vil denne artikel gennemgå nogle af de mest gængse holdninger der vedrører e cigaretter lige nu. Måske vil denne artikel hjælpe dig til at tage en beslutning.

Sundhedsmæssige Fordele

Medicinsk er det endnu ikke påvist, om den damp man indånder, er farlig, og i så fald, hvilke konsekvenser det har for dem man er i selskab med. Ikke desto mindre, vil man ikke med en e cigaret komme ud for, at man indånder tjære, som jo findes i almindelige smøger. Man indånder heller ikke brændt papir og andre brændte partikler, som kan brænde sig fast nede i lungerne. Ergo, den sundhedsmæssige fordel som man kan tjene ved at bruge e cigaretter, er der, den er bare endnu ikke påvist.

 

En ven for livet

En e-cigaret er ikke en man køber, for så at smide væk igen. Man køber én, og så kan den enten repareres med enkeltdele man kan shoppe på nettet, eller man kan rengøre den relativt enkelt. Det er både godt og skidt, godt fordi at den så lige pludselig bliver en brugsgenstand som en mobiltelefon, skidt fordi det kræver disciplin. For at cigaretten holder sig pæn, nydelig, og at smagen ikke blandes sammen med alt det ejuice man på en uge kan ryge, så er det vigtigt man en gang imellem får renset cigaretten, for – så at sige – at få den gendannet til fabriksindstillinger, ellers kan man opleve man får et virvar af forskellige smagsoplevelser af cigaretten!

 

Ikke til gene

Med en e-cigaret skal man ikke bekymre sig om, hvad andre mennesker synes om, at man ryger en smøg. Man kender sikkert følelsen af at blive skulet af, fordi smøgen lugter skidt, i et bus hus. Omvendt, når der styrt regner, har man ikke lyst til at stå ude, så man står lige pludselig i en meget negativ situation, hvor man er til gene for de, som venter på bussen, mens man selv ryger en smøg. Med en e-cigaret er det ikke noget problem. Det eneste de omkringstående mennesker vil lægge mærke til, er den smarte ting fra fremtiden, som jo egentlig bare udsender damp – der lige så hurtigt forsvinder, som man ser det. Store lange skyer af røg, dannes ikke – et hurtigt luftpust, og det er væk. Det generer ingen.