Det mobile køkken i container til større arrangementer

Published on Author Philip Svendsen

Bedst i test bæreseler fra ErgobabyDu kender det sikkert godt, i skal ud og synge til et større arrangement og der er næsten altid problemer med maden, med mindre man vælger at få det leveret. Men nu er det faktisk bliver muligt at kunne lave mad på stedet, også selvom det er langt fra det hele. Løsningen er et mobil køkken som er et nyt koncept fra det Nordjyske container firma DC Supply A/S – www.dc-supply.dk. DC supply sælger normalt forskellige former for container løsninger og container udlejning, men de laver også en masse inden for special containere, som f.eks. en container der er en skurvogn, en pavillon eller beboelses container. Derudover fragt containere til cykler, bæreseler og andet babyudstyr. Nu har de så også lavet et mobilkøkken som en container. Et køkken som indeholder alle de faciliteter der er brug for, hvis man skal lave mad til en større forsamling. De kalder det selv, Danmarks bedste mobilkøkken. Med et sådan mobil køkken, behøver man ikke længere være afhængig af et catering firma, som enten ikke kan finde stedet, leverer for sent eller i en kvalitet man ikke kan byde sine kunder. Har man et par stykker som selv kan lave maden, så er det bare at leje et mobilkøkken, købe de forskellige råvarer ind og så selv lave og serverer den, lige der hvor dit arrangement finder sted. Vi prøvede det her i starten af måneden, og jeg var ekstremt overrasket over hvor godt det virkede.. Må indrømme at jeg var en smule skeptisk i starten, det lød jo en smule underligt, med at putte et brugbart køkken ind i en container, jeg tænkte straks at det måtte være, sådan lidt camping agtigt. Men det virkede faktisk rigtigt godt, og var bestemt ikke camping agtigt, men et top professionelt køkken som kunne klare alle de udfordringer som vi havde. Det smarte med alt dette her modul container byggeri, er at hvis du har brug for overnatning for dine gæster til arrangementet. Se også vores nye indlæg her om special containere.

Brug for mere plads?

Er der ikke nok plads, så kobler du et par skurvogn container på, brug for et udstillings rum eller fest sal til dans eller sang, så kobler du et par pavillon container på, så på den måde kan du faktisk opbygge en hel lille mobil by. Super smart hvis du spørger mig, men desværre også en lidt dyr løsning nogle gange, oftest kan det være billigere blot at flytte begivenheden til et sted hvor de allerede har de faciliteter, men nogle gange kan dette bare ikke lade sig gøre, og så er overstående løsning jo perfekt. Men nu er det som regel også kun køkken faciliteten, som de fleste skal bruge til den her slags, og deres mobil køkken fungere helt som det skal. Personligt er jeg meget positiv overrasket over kvaliteten af dette mobilkøkken fra DC Supply, taget i betragtning af det er bygget i en container, og det bliver bestemt ikke sidste gange jeg kommer til at leje et sådant. Det var en løsning som jeg virkelig syntes var både praktisk og smart.

Midlertidig kantine med et mobil køkken

Et andet godt eksempel på brug af det mobile køkken, er f.eks. til en midlertidig kantine. Det kan være til en byggeplads, hvor der normalt ikke er tilknyttet en kantine ordning, eller til et firma, som allerede har en kantine, men denne er under renovering eller ombygning. Her vil et sådant mobilkøkken være en rigtig god løsning, især i kombination med en mobil pavillon container, så man dermed både har køkken faciliteter og spise faciliteter. Flere større danske virksomheder har brugt denne model, f.eks. når deres kantine skal udbygges eller fødevarestyrelsen lukker den ned pga. rotter eller skadedyr.

Vælg et container mobilkøkken til festen

En af de store grunde til at vælge en sådan løsning, er at du for mange flere muligheder når det kommer til madlavning. Du har pludselig mulighed for at lave en 3 retters menu, frem for blot at servere det traditionelle grillmad som mange, normalt forbinder med et udendørs arrangement som dette. Med et mobilkøkken, har du pludselig en hel del mere frihed og kan bedre planlægge festen. Du kunne selvfølgelig også vælge den helt nemme løsning, og bestille mad ude fra, og håbe på at de så levere der hvor i nu engang befinder sig. Men for mange er det nu engang sjovere selv at lave maden, og have fuld kontrol med det hele.

Bæreseler til spædbørn - Et godt valg til forældre der elsker børn

Hvor kan man købe eller leje mobile køkkener?

Hvad man skal leje afhænger af hvilke type af køkken man skal bruge. Skal det være den store luksus model, med masser af hvidevarer som kan lave mad til flere hundrede gæster, eller blot en simpel version til den lokale havefest? Laver man en søgning som mobil køkken til salg eller mobilkøkken pris, så dukker der lidt en del resultater frem. Men mange af dem er højst sandsynlige ikke relevante. Enten er det den forkerte køkken model, eller også ligger udlejningsfirmaet for langt væk. Nogle typer er til trailere, mens andre består af en køkken container, som skal læsses på en lastbil. Der findes rigtig mange forskellige typer af en mobil køkkenvogn, så det er lige med at finde den model som passer til dit behov. Er du fra Aalborg eller Nordjylland, så tag et kig på DC Supply A/S, de har nok landets bedste og største udvalg inden for mobile køkkener.

Er man fra Fyn eller Sjælland, så kunne Dalsgaard være en mulighed, i Sønderjylland Lej 1 Køkken, der er en del muligheder. Men sikre dig lige at de nu også tilbyder den model som du er ude efter. Der er jo ikke noget værre end at leje et køkken, og så efterfølgende opdage at det ikke vil kunne bruges til det formål du skal bruge det til. Lejer man f.eks. et som kan servicere 200 gæster, og har man 400 gæster, vil det jo nok næppe blive en succes.

Nu er foråret godt over os, og dermed også godt gang i sangen uden for. Perfekt vejr at øve i, og så kan vi jo bare håbe på at sommeren, bliver lige så god som den vi havde sidste år, så bliver det da hvis ikke mere perfekt. Efteråret kunne for min del godt være en del bedre, jeg husker kun regn, regn og atter regn. Dette skyldes sikkert den lidt for gode sommer, men sådan er det jo desværre, vi kan ikke få det hele lige som vi gerne vil have det. Dog bliver det vel godt nok vejr til at jeg kan komme til at lave en masse lækker mad ude i naturen. Jeg elsker madlavning, hvad enten det er i et mobil køkken, hjemme i mit eget eller over et bål ved en shelterplads. Dog foretrækker jeg mit eget hjem, da alle de ting jeg normalt skal bruge, er lige ved hånden. Nogle gange kan det nemlig godt være udfordrende at lave tingene et andet sted, alle de små specielle ting jeg ofte bruge i madlavningen, findes jo ikke der. Husk også at sikring af ens containere er en vigtig faktor. F.eks. ved brug af alarmer, overvågning, hegn og container låse. Hvilken sikring du skal vælge, afhænger helt af de værdier du opbevarer der i. Samt hvor udsat den er, på sin placering.

Hvis du vil læse mere om det mobilekøkken, eller andre special løsninger i containere, så kan du gå ind her på DC Supply’s egen hjemmeside her:

DC-SUPPLY A/S
Virkelyst 8
DK-9400 Nørresundby
DC-supply.dk
WEB: http://www.dc-supply.dk

Container udlejning til større forsamlinger hos DC